Søger du et fleksibelt, fagligt og mangfoldigt studiemiljø? Så tag en STX på Frederiksberg. Er du klar til at studere, så er en STX på 2 år din hurtigste vej til drømmeuddannelsen. SU gennem hele forløbet. Uddannelser: 2 årig STX, HF enkeltfag, HF fagpakker, AVU, FVU.

Kontakt os nu

Praktisk info

Alt du behøver at vide som kursist på Frederiksberg VUC & STX

Praktisk info

Ny kursist

Hvad skal jeg vide, som ny kursist?

Når du starter som ny kursist på Frederiksberg VUC & STX, vil du blive taget godt imod af din underviser. Har du spørgsmål eller brug for sparring, kan du altid kontakte studievejledningen.  

Som ny kursist er der mange informationer, man skal have styr på, og nye systemer man skal lære at kende. Vi har derfor samlet al studierelevant information på vores intranet, som du får adgang til, så snart du starter som kursist. Her vil du fx kunne finde IT-vejledning, information om dispensation til prøver og finde tidspunkter for vores ugentlige lektiecafé. Intranettet ligger på Edaptio, og det er også her, du holder dig opdateret på beskeder fra skolen om vigtige deadlines, information om sociale events mv. 

Inden du får adgang til intranettet, kan du også finde svar på mange spørgsmål her på hjemmesiden under Praktisk Info. 

Kantinen 

I skolens kantine på 1. sal finder du et bredt udvalg af både varme og kolde retter. Du kan altid finde dagens menu på den store tavle i kantinen og på kantinens egen Facebook side "Café Kaktus".   

Kantinen er åben mandag - fredag fra kl. 07:30 - 13:30.

Studiekort

Du har mulighed for at få et digitalt studiekort igennem appen Studiz. Du finder nærmere information og en guide til opsætningen af studiekortet på intranettet.

Lej et skab 

Du har mulighed for at leje et skab på skolens 1. sal. Skabene har indbygget kodelås. Du booker skabet via MyLocker, hvor du også betaler for lejen.