Søger du et fleksibelt, fagligt og mangfoldigt studiemiljø? Så tag en STX på Frederiksberg. Er du klar til at studere, så er en STX på 2 år din hurtigste vej til drømmeuddannelsen. SU gennem hele forløbet. Uddannelser: 2 årig STX, HF enkeltfag, HF fagpakker, AVU, FVU.

Kontakt os nu

Japansk

Læs japansk hos os!

Alle sprog

Japansk

Japan er et utrolig spændende land, som har givet os flere kultursensationer såsom sushi, manga og anime, kampsport, computerspil og emojis. Læser du japansk hos os, får du mulighed for at møde andre med den samme passion for Japan – om det så er for sprog, historie, litteratur eller kulturen generelt. Det japanske sprog er så anderledes fra de sprog vi kender i Europa, at det godt kan virke som en stor mundfuld at starte på, men det er også et meget givende sprog, og du vil opleve at for hver uge der går, vil du blive i stand til at sige og forstå mere og mere nuancerede sætninger.

 På B-niveau lærer du blandt andet at læse og skrive de to fonetiske alfabeter katakana og hiragana samt 145 kanji. Kanji er symboler, der repræsenterer hele ord. Vi arbejder indgående med japansk grammatik og mundtlige øvelser som ruster dig til at indgå i basale samtaler og redegøre for kendt skriftligt og visuelt materiale. Fortsætter du med japansk på A-niveau bliver den skriftlige dimension væsentlig større og der bygges videre på grammatikken fra B-niveau. Det betyder, at du kan udtrykke dig mere nuanceret og på forskellige høflighedsniveauer. Derudover tilføjer vi yderligere 172 kanji til dit skriftsprog. Fælles for begge niveauer er, at vi arbejder med at læse og oversætte japanske tekster, både inden for fag- og skønlitteratur, som omhandler forskellige emner inden for japansk kultur, samfund og historie.

Kontakt studievejledningen

Du kan ringe til vejledningen hver dag uden tidsbestilling imellem kl. 9:00-10:00 og kl. 14:00-15:00 på tlf.: 38 15 85 15.

Studiesekretæren sidder også klar ved telefonen hver dag i tidsrummet 10:00-14:00 på tlf.: 38 15 85 25.

Du kan altid sende en mail til vejledning@frbvuc.dk

Kontakt skolen

Du kan ringe til os på telefon 38 15 85 00
på hverdage i tidsrummet 08:00 - 15:00.
Obs: på fredage lukker telefonen kl. 13.

Du kan fortsat sende mails til hovedpostkassen på post@frbvuc.dk