Søger du et fleksibelt, fagligt og mangfoldigt studiemiljø? Så er Frederiksberg VUC & STX måske noget for dig. Hos os kan du bl.a. læse en 2-årig STX, HF-enkeltfag og 9./10. klasse for voksne. Snak med vores studievejleder og sammensæt den uddannelse, der passer til dig.

Kontakt os nu

Studieliv

Alt det praktiske du bør vide

Studieliv

Vores undervisning

Hvad kan du forvente dig af vores undervisning?

På Frederiksberg VUC & STX arbejder vi for at skabe de bedst mulige rammer for, at alle har en mulighed for at komme i uddannelse. Vi arbejder ud fra 3 kerneværdier, der også afspejler sig i vores undervisning, og måden vi underviser på: 

Tryghed - det skal være trygt, at gå på vores skole. Det afspejler sig også i din undervisning og klasselokale, hvor din underviser vil sørge for at sætte nogle gode og trygge undervisningsrammer. På skolen skal der over alt være trygge læringsmiljøer, der danner gode rammer, som inspirerer til læring, fordi vi tror på, at tryghed skaber den bedste forudsætning for læring. Du skal kunne være den, du er.  

Høj faglighed - vi har engagerede og dygtige undervisere og en høj faglighed på vores uddannelser. Vi har en stor ambition om at hjælpe hver enkelt kursist med at opnå deres fulde potentiale og skabe en god dynamik imellem undervisere og kursister, så vi lærer af hinanden. Vi ønsker at skabe de bedste forudsætninger for, at du kan lære mest muligt.   


Lyst til at eksperimentere - der skal være mange måder at lære på, og vores undervisning skal understøtte, at du lærer på den bedste måde. Vi vil gerne skabe en undervisning, hvor vi har plads til alle, og derfor er vi ikke bange for at eksperimentere, afprøve, forsøge, undres, prøve... og prøve igen. Vores kursister kommer med mange forskellige baggrunde, og vores undervisere er derfor fleksible i forhold til at skabe de bedste forhold for, at du kommer bedst muligt igennem din uddannelse. 

Hør mere om vores undervisning her: 

Mød to af vores undervisere her: