Kontakt os nu

Alt om Frederiksberg VUC & STX

Corona-retningslinjer (24.8.2021) – Frederiksberg VUC & STX

Smittet med Corona: Hvis du er testet positiv med Corona skal du:

- kontakte smitteopsporingen på 32320511

- kontakt skolen på 38158500 – vi kontakter dine hold og lærere

- gå i isolation – dette gælder også, hvis du får Corona selv om du er vaccineret eller har haft Corona før.

- du skal blive i isolation indtil 48 timer efter alle symptomer er forsvundet. Herefter må du komme i skole igen.

Nær kontakt – hvis du får at vide at du er nær kontakt:

- du er nær kontakt hvis du har været sammen med en smittet med under 2 meters afstand i mere en 15 minutter.

- du skal gå i isolation og lade dig PCR-teste på 4. og 6. dagen efter din kontakt med den smittede. Efter to negative test må du møde i skole igen.

- kontakt skolen på 38158500 hvis du er nær kontakt

Anden kontakt:

- har du blot været i kontakt med en smittet i kortere tid skal du ikke gå i isolation.

- du må gerne møde i skole

- du bør lade dig PCR.-teste – også selv om du er vaccineret

- du skal holde øje med om du får symptomer

Læs HER, hvornår du er Nær kontakt eller Anden kontakt

Sundhedsmyndighederne anbefaler, at alle over 12 år lader sig vaccinere – det beskytter dig og dine kammerater!
Få mere information om Corona HER.
Procedure for nødundervisning

Man kan som kursist få nødundervisning, hvis man har corona, afventer testsvar fordi man er nærkontakt eller har symptomer, samt hvis man har børn hjemsendt grundet corona og ikke har andre muligheder for pasning. Vi kan ikke stille krav om dokumentation.

Hvis en kursist ønsker nødundervisning, skal kursisten:

1. Kontakte vejledningen, der noterer ønske om nødundervisning med opstartsdato i kursistens journal samt sender orienteringsmail til kursistens lærere.

2. Kontakte lærerne for de fag, hvor kursisten ønsker nødundervisning og lave en aftale om, hvordan nødundervisningen afvikles.

Nødundervisning:

Aftalen om nødundervisning gælder for 1 uge. Herefter skal kursisten kontakte vejlederen igen, hvis nødundervisningen skal forlænges.

Nødundervisningen kan foregå med et opsat kamera i klassen og/eller med opgaver, der skal laves, så fravær kan registreres.

Kursister, der deltager i undervisningen via nødundervisning, får ikke fravær.

Kontakt skolen

Du kan ringe til os på telefon 38 15 85 00
på hverdage i tidsrummet 08:00 - 15:00.
Obs: på fredage lukker telefonen kl. 13.

Du kan fortsat sende mails til hovedpostkassen på post@frbvuc.dk

Find os

Falstersvej 3, 2000 Frederiksberg
Skolen er åben mandag-fredag fra kl. 07:30-17:00.