Kontakt os nu

Om skolen

Alt om Frederiksberg VUC & STX

Menu -

Om skolen

Lidt om Frederiksberg VUC & STX

Placering

Frederiksberg VUC & STX har beliggenhed i Svømmehalskvarteret på Frederiksberg. Skolen er placeret på Falstersvej, en rolig sidevej til Nordre Fasanvej. Skolen er en smuk gammel bygning som er sat i stand såvel udvendig som indvendig.

Beliggenheden er i gåafstand til de mange muligheder på Frederiksberg i form af gode café- og restaurantmuligheder, Frederiksberg have, Frederiksberg Centeret og den nye M3 metro ved Aksel Møllers Have. 

Vores kerneværdier

På Frederiksberg VUC & STX har vi et sæt værdier, der gennemsyrer alt, hvad vi gør. Både i undervisingen på alle vores uddannelser, i relationen kolleger imellem og i vores udtryk vil vores værdier være tydelige. 

Tryghed

Det skal være trygt at være på vores skole - alle mødes med positive forventninger. Vi støtter og anerkender hinanden, så alle oplever succes. På skolen skal der over alt være trygge læringsmiljøer, der danner gode rammer, som inspirerer til læring. 

Høj faglighed

Der er høj faglighed på vores skole - hele tiden! Vi har engagerede kursister og medarbejdere, og vi tror på læring med kursisten i centrum. Vores undervisning er altid nærværende og spændende. Vi gør det bedste vi kan, så vi indfrier vores potentiale. 

Lyst til at eksperimentere

På vores skole har vi lyst til at eksperimentere. Vi vil altid afprøve, forsøge og undres. Vi er ikke bange for at prøve... og prøve igen.

Organisationsstruktur