Kære søde kursister på Frederiksberg VUC & STX

Jacobs blog

Her kommer min første blog og som Pippi Langstrømpe sagde: ”Det har jeg aldrig prøvet før, så det er jeg nok god til”…. Lad os se!

Jeg håber, at I alle er kommet godt i gang med skolelivet her hos os, og langsomt er ved at finde jer til rette i livet med skolevenner, lektier og socialt samvær. Jeg vil gerne starte med at sige tak for den varme velkomst fra alle jer kursister og fra mine mange nye skønne kolleger.

Vi nyder, når I går ind gennem de store smukke døre, op ad trappen og mod jeres klasseværelser. Det er så skønt med en masse aktivitet på trapperne og på gangene. Apropos aktivitet mødtes kursistrådet sidste uge for at diskutere form, indhold og visioner for det kommende kursistrådsarbejde. Hele kursistrådet var super engagerede og der var en god stemning. Der blev etableret fire udvalg: Festudvalg, udvalg for sociale arrangementer, udvalg for trivsel og udvalg for fysiske forhold. Fredag den 13. september mødes vi igen, hvor vi vælger en formand og næstformand for kursistrådet – vi ser frem til samarbejdet og vi tror på at der bliver sat en masse i søen – TAK!

Lige om lidt går arbejdet med renoveringen af multisalen i gang. Det er tanken, at det skal være et fællesrum med læringsaktiviteter, fester, eksamen, daglig hygge og ikke mindst et rum med masser af liv. Vi håber og tror på, at arbejdet står færdigt i ugerne efter efterårsferien og jeg kan garantere jer, at vi indvier rummet med manér – kursistrådet er i gang!

Som jeg har sagt til jer før, er I altid velkommen med ris eller ros nede hos mig på kontoret eller tag blot fat i mig på trappen, gangene eller i kantinen.

Min drøm er, at denne blok bliver levende og at jeg ofte får skrevet på den.

Med de bedste ønsker

Jacob – rektor