Kontakt os nu

HF

På vej videre

Menu -

HF

HF-spring

START DIN HF I JANUAR - BLIV KLAR TIL VIDERE UDDANNELSE PÅ TO ÅR

Mangler du en HF-eksamen, så du kan komme i gang med din drømmeuddannelse?
Med HF-Spring kan du opnå en HF-eksamen med et halvt års forspring. Denne HF er altså for dig, som gerne vil være HF-student på to år, men ikke vil vente til sommer med at komme i gang. Med HF-Spring starter du allerede i januar, og to år senere har du en HF-eksamen, der giver dig adgang til at søge om optagelse på korte og mellemlange videregående uddannelser. 

Du kommer til at gå i en fast klasse med andre målrettede kursister, som også har ambitioner om at læse HF og komme videre i deres uddannelsesliv.  

Hvis du ønsker en HF med 'udvidet fagpakke', der giver adgang til lange videregående uddannelser, skal du blot fortsætte ét semester mere, og så vil du være klar til at søge ind på en universitetsuddannelse.

Lyder HF-Spring som noget for dig? Så er du velkommen til at bestille en tid til studievejledning og få en snak om dine muligheder. Du booker blot en tid til samtale nederst på siden. Husk at medbringe dine eksamenspapirer fra folkeskolen og evt. andre uddannelser, så vi kan give dig den helt optimale  vejledning.

Tilmeldingen til alle vores HF-uddannelser åbner hvert efterår i oktober og hvert forår i april. Her på siden kan du se studieplanen for hele forløbet og skema for det første semester.

Uddannelsesforløb

HF-Spring skema (8P48)

Er HF-Spring noget for dig?