Søger du et fleksibelt, fagligt og mangfoldigt studiemiljø? Så er Frederiksberg VUC & STX måske noget for dig. Hos os kan du bl.a. læse en 2-årig STX, HF-enkeltfag og 9./10. klasse for voksne. Snak med vores studievejleder og sammensæt den uddannelse, der passer til dig.

Kontakt os nu

HF

På vej videre

HF

HF-Online

Tag fag når og hvor, det passer dig!

På HF-Online læser du dine fag online - når og hvor det passer dig. På den måde kan du læse ét fag, flere fag eller en fuld HF med maksimal fleksibilitet og selv tilrettelægge dit studie. 

HF-Online er et selvstændigt studie, hvor du i nogle tilfælde ikke skal møde op på skolen, før du skal til eksamen. Nogle fag kræver dog, at du møder op til de obligatoriske laboratoriekursusdage. Du finder datoer og tidspunkter i skemaet herunder.  

Alle online fag kan frit kombineres med skolens øvrige HF-hold, hvis du vil læse mere end ét fag, og gerne vil tage nogle fag med online undervisning og andre med fysisk fremmøde. Du kan læse mere om reglerne for sammensætning af fag og niveauer her.

Du finder alle vores HF-Online fag her

Husk, at det er et krav på HF-Online, at du kan optage video og lyd til brug i undervisningen.

Kom godt i gang med HF-Online

Når du er tilmeldt et eller flere fag på HF-Online, modtager du undervisning på læringsplatformen Edaptio. Se denne video og bliv klogere på, hvordan du får en god studiestart som Online-kurisist. 

For at hjælpe dig godt i gang med din undervisning på HF-Online, afholder vi et online introduktionsmøde via Teams, hvor der også vil være mulighed for at stille spørgsmål.