Søger du et fleksibelt, fagligt og mangfoldigt studiemiljø? Så tag en STX på Frederiksberg. Er du klar til at studere, så er en STX på 2 år din hurtigste vej til drømmeuddannelsen. SU gennem hele forløbet. Uddannelser: 2 årig STX, HF enkeltfag, HF fagpakker, AVU, FVU.

Kontakt os nu

HF

På vej videre

HF

HF-Online

Tag fag hvor og når, det passer dig!

På HF-Online læser du dine fag online - når og hvor det passer dig. På den måde kan du læse ét fag, flere fag eller en fuld HF med maksimal fleksibilitet og selv tilrettelægge dit studie. 

HF-Online er et selvstændigt studie, hvor du i nogle tilfælde ikke skal møde op på skolen, før du skal til eksamen. Nogle fag kræver dog, at du møder op til de obligatoriske laboratoriekursusdage. Du finder datoer og tidspunkter i skemaet herunder.  

Alle online fag kan frit kombineres med skolens øvrige HF-hold, hvis du vil læse mere end ét fag, og gerne vil tage nogle fag med online undervisning og andre med fysisk fremmøde. Du kan læse mere om reglerne for sammensætning af fag og niveauer her.

Du finder alle vores HF-Online fag her

Husk, at det er et krav på HF-Online, at du kan optage video og lyd til brug i undervisningen.

Kom godt i gang med HF-Online

Når du er tilmeldt et eller flere fag på HF-Online, modtager du undervisning på læringsplatformen Edaptio. Se denne video og bliv klogere på, hvordan du får en god studiestart som Online-kurisist. 

For at hjælpe dig godt i gang med din undervisning på HF-Online, afholder vi et online introduktionsmøde via Teams, hvor der også vil være mulighed for at stille spørgsmål.

UNI-login og skolens login

Når du er kursist hos Frederiksberg VUC & STX, skal du bruge to logins. UNI-login og Skolens login. UNI-login bruger du blandt andet til Ludus og Edaptio. Skolens login skal du bruge til skolens WI-FI, printere og computere samt Office365.

UNI-login

Brugernavn:
Består af de fire første bogstaver i dit fornavn + fire cifre (fx rasm0253)

Adgangskode:
Mangler du din kode eller har du glemt dit UNI-login? Følg dette link: mit.unilogin.dk

Skolens login

Brugernavn:
Brugernavnet er din skolemail. 
Din skolemail består af dit UNI-login + @edu.frbvuc.dk 
(fx rasm0253@edu.frbvuc.dk)

Adgangskode:
Koden til dit skolelogin kan du nulstille og ændre via SMS: skriv kodeord til 93 70 44 58 og få en midlertidig kode og et link til at ændre koden. Når du har ændret koden, kan der gå 30 min., før kodeordet er registreret. Herefter har du adgang til skolens systemer med det nye kodeord.