Kontakt os nu

Online

Onlineundervisning når det passer dig

Menu -

HF

HF-online

Tag fag når det passer dig!

HF-Online er for dig, som gerne vil videre i dit uddannelsesliv, men har brug for maksimal fleksibilitet. På HF-Online læser du dine fag online, når og hvor det passer dig. Vi tilbyder en lang række fag og niveauer tilrettelagt som online undervisning, så der er helt sikkert en kombination, der passer til dig.

Vi starter nye hold hvert år i august og januar. De fleste fag tager ½ år at gennemføre, og der er stor fleksibilitet i kombinationsmulighederne. Hos os finder du fag inden for alle fagområder. Vi udbyder eksempelvis Dansk, Dansk som andetsprog (DSA), Engelsk og andre sprogfag som Japansk, Spansk og Italiensk, Matematik, natur­videnskabelige fag, Samfundsfag og kreative fag.  

Online fag kan du frit kombinere med skolens øvrige HF-hold, hvis du eksempelvis ønsker nogle fag som onlineundervisning og andre som fysisk fremmøde på skolen. Er dit mål at læse en hel gymnasial eksamen, kan du læse mere om reglerne for sammensætning af fag og niveauer her.

Husk at det er et krav på HF-Online, at du kan optage video og lyd til brug i undervisningen.

Vi tilbyder en lang række af fag inden for både det sproglige, naturvidenskabelige og samfundsfaglige område. Få overblik over fag, varighed og holddetaljer i boksen nedenfor. 

Som online kursist er det obligatorisk at møde fysisk til laboratoriekursusdage
Kom godt i gang med HF-Online

Når du er tilmeldt et eller flere fag på HF-Online, modtager du undervisning på læringsplatformen Edaptio. Se denne video og bliv klogere på, hvordan du får en god studiestart som Online-kurisist. 

For at hjælpe dig godt i gang med din undervisning på HF-Online, afholder vi et online introduktionsmøde via Teams, hvor der også vil være mulighed for at stille spørgsmål.

UNI-login og skolens login

Når du er kursist hos Frederiksberg VUC & STX, skal du bruge to logins. UNI-login og Skolens login. UNI-login bruger du blandt andet til Ludus og Edaptio. Skolens login skal du bruge til skolens WI-FI, printere og computere samt Office365.

UNI-login

Brugernavn:
Består af de fire første bogstaver i dit fornavn + fire cifre (fx rasm0253)

Adgangskode:
Mangler du din kode eller har du glemt dit UNI-login? Følg dette link: mit.unilogin.dk

Skolens login

Brugernavn:
Brugernavnet er din skolemail. 
Din skolemail består af dit UNI-login + @edu.frbvuc.dk 
(fx rasm0253@edu.frbvuc.dk)

Adgangskode:
Koden til dit skolelogin kan du nulstille og ændre via SMS: skriv kodeord til 23374312 og få en midlertidig kode og et link til at ændre koden. Når du har ændret koden, kan der gå 30 min., før kodeordet er registreret. Herefter har du adgang til skolens systemer med det nye kodeord.