Søger du et fleksibelt, fagligt og mangfoldigt studiemiljø? Så tag en STX på Frederiksberg. Er du klar til at studere, så er en STX på 2 år din hurtigste vej til drømmeuddannelsen. SU gennem hele forløbet. Uddannelser: 2 årig STX, HF enkeltfag, HF fagpakker, AVU, FVU.

Kontakt os nu

HF

På vej videre

HF

Design en uddannelse, der passer til lige netop dig 

SØGER DU ET FLEKSIBELT, FAGLIGT OG MANGFOLDIGT STUDIEMILJØ? 

6 muligheder for at læse HF
SU-berettiget
Høj faglighed
Stor fleksibilitet
Se oversigten over alle vores fag og skema her

En fleksibel HF-uddannelse tilpasset dine behov

En HF-eksamen åbner mange døre, så hvad enten du vil læse en professionsbachelor, søge ind på et universitet eller noget helt tredje, starter din rejse med en fleksibel HF på Frederiksberg VUC & STX. Hos os har vi fokus på at skabe et trygt, socialt og seriøst studiemiljø, hvor lærerne har fokus på din faglige udvikling og trivsel.

Vi tilbyder seks forskellige veje til en HF-eksamen: HF-Enkeltfag, HF-Professionspakken, HF-Spring, HF-Online, HF-Mix og HF+. Der er mange kombinationsmuligheder, og vores dygtige studievejledere sidder klar til at hjælpe dig med en studieplan, som er skræddersyet til dine behov og situation. På HF-Enkeltfag kan du fx kombinere online fag med fag med fysisk fremmøde, som det passer dig. Du kan vælge at tage et par fag eller du kan tage en fuld HF-uddannelse. På den måde kan du få sammensat din HF med med de fag og i det tempo, som passer dig.

De fleste af vores HF-kursister har andre uddannelser i bagagen, når de starter hos hos. Nogle har arbejdet, rejst i udlandet eller været i Forsvaret. Fælles for dem er, at de er modne og motiverede for at komme videre i deres uddannelsesliv.

Vores undervisere sørger for at alle får de bedste muligheder for at løfte deres faglige niveau og undervisningen er tilrettelagt, så den kan motivere og udfordre dig som kursist. Hos os får du derfor en involverende, eksperimenterende og relevant undervisning.

Se årshjulet for HF her

Hvordan er studiet på HF? Hør kursisterne sætte ord på det i videoen nedenfor

Find os

Falstersvej 3, 2000 Frederiksberg
Skolen er åben mandag-fredag fra kl. 07:30-17:00.

Kontakt skolen

Du kan ringe til os på telefon 38 15 85 00
på hverdage i tidsrummet 08:00 - 15:00.
Obs: på fredage lukker telefonen kl. 13.

Du kan fortsat sende mails til hovedpostkassen på post@frbvuc.dk