Kontakt os nu

FVU

Forberedende voksenundervisning

FVU

Opkvalificér dine kompetencer inden for læsning, matematik eller IT

FVU-Dansk

FVU-Dansk er for dig, som gerne vil blive bedre til at stave og læse. Faget er inddelt i fire trin. Du starter med at lære bogstavernes lyde, så du bliver bedre til at stave lette ord. Du kommer også til at skrive og læse korte tekster. Gradvist bliver teksterne lidt længere og ordene lidt sværere. Vi bruger meget tid på grammatik, og du lærer regler for, hvordan ord staves. Tredje trin handler om regler og grammatik, som vil gøre det lettere for dig at stave vanskelige ord. Du bliver en hurtigere læser og dygtigere til at formulere dig skriftligt. På sidste trin lærer du at sætte dig ind i et fagligt område og skriftligt videreformidle det. Du får også større viden om fremmedords betydning og stavemåde.

FVU-Matematik

Vil du gerne blive bedre til Matematik, kan FVU-Matematik være det rigtige hold for dig. Kurset er inddelt i to trin, hvor du først bliver bedre til at lægge sammen, trække fra, gange og dele. Du lærer også at bruge mål og vægt, brøker og procenter, længde og højde, bredde og omkreds. På andet trin lærer du blandt andet om areal, rummål og statistik.

Nyhed! Nu udbyder vi også FVU-Digital

FVU-digital er for dig, som gerne vil være bedre til at anvende forskellige IT værktøjer. Undervisningen i grundlæggende IT og digitale færdigheder gør dig fortrolig med at bruge pc, iPad, mobil og anden IT.

Kurset tager udgangspunkt i dine behov, og de IT-funktioner, som du gerne vil være bedre til. 
Kurset er inddelt i tre trin. På første trin lærer du at bruge computere og smartphones, får introduktion til apps, Google Docs og informationssøgning. Andet trin handler om, hvordan du anvender mobilkamera, tekstbehandler og bruger Nem-ID og E-mail. På kursets sidste trin lærer du billed- og videoredigering samt regneark og præsentationsprogrammer. Du kommer desuden også til at lære om datasikkerhed, privatliv på nettet og persondatalovgivning. 

Find os

Falstersvej 3, 2000 Frederiksberg
Skolen er åben mandag-fredag fra kl. 07:30-17:00.