Søger du et fleksibelt, fagligt og mangfoldigt studiemiljø? Så tag en STX på Frederiksberg. Er du klar til at studere, så er en STX på 2 år din hurtigste vej til drømmeuddannelsen. SU gennem hele forløbet. Uddannelser: 2 årig STX, HF enkeltfag, HF fagpakker, AVU, FVU.

Kontakt os nu

FVU

Forberedende voksenundervisning

FVU

FVU

Opkvalificér dine kompetencer inden for læsning, matematik eller IT

FVU-Dansk

FVU-Dansk er for dig, som gerne vil blive bedre til at stave, skrive og læse. Faget er inddelt i fire trin. Du starter med at lære bogstavernes lyde, så du bliver bedre til at stave lette ord. Du kommer også til at skrive og læse korte tekster. Gradvist bliver teksterne lidt længere og ordene lidt sværere. Vi bruger meget tid på grammatik, og du lærer regler for, hvordan ord staves. Tredje trin handler om regler og grammatik, som vil gøre det lettere for dig at stave vanskelige ord. Du bliver en hurtigere læser og dygtigere til at formulere dig skriftligt. På sidste trin lærer du at sætte dig ind i et fagligt område og skriftligt videreformidle det. Du får også større viden om fremmedords betydning og stavemåde.

FVU-Matematik

Vil du gerne blive bedre til Matematik, kan FVU-Matematik være det rigtige hold for dig. Kurset er inddelt i to trin, hvor du først bliver bedre til at lægge sammen, trække fra, gange og dele. Du lærer også at bruge mål og vægt, brøker og procenter, længde og højde, bredde og omkreds. På andet trin lærer du blandt andet om areal, rummål og statistik.

Find os

Falstersvej 3, 2000 Frederiksberg
Skolen er åben mandag-fredag fra kl. 07:30-17:00.