Kontakt os nu

2-årig STX

Keep it simple

Menu -

2-årig STX

Optagelseskrav til den 2-årig STX

Optagelse

Optagelse på skolen sker altid efter samtale med en studievejleder. Du kan enten ansøge direkte ved at henvende dig til vores studievejledning eller gennem optagelse.dk via din uddannelsesvejleder. Du vil herefter blive indkaldt til en personlig samtale.

Inden du kan starte

For at kunne starte på den 2-årige STX skal du have afsluttet enten 9. eller 10. klasse. Der skal være gået mindst et år efter, at du har afsluttet 9. klasse, men du kan godt starte direkte efter 10. klasse. Der er ikke nogen aldersgrænse, men vi har en forventning om, at du har fornuftige karakterer.

Når du skal til vejledningssamtale hos os, er det vigtigt, at du husker at medbringe dine eksamenspapirer fra folkeskolen og evt. andre uddannelser, så vi kan give dig den helt optimale vejledning.

Udfyld denne blanket og send den til studievejledningen, hvis du ønsker at søge om optag på STX. Hvis du er under 18 år, skal du huske at få dine forældres underskrift. Det er selvfølgelig stadig muligt at optages gennem en vejledningssamtale eller via optagelse.dk.

Kontakt skolen

Du kan ringe til os på telefon 38 15 85 00
på hverdage i tidsrummet 08:00 - 15:00.
Obs: på fredage lukker telefonen kl. 13.

Du kan fortsat sende mails til hovedpostkassen på post@frbvuc.dk