Søger du et fleksibelt, fagligt og mangfoldigt studiemiljø? Så er Frederiksberg VUC & STX måske noget for dig. Hos os kan du bl.a. læse en 2-årig STX, HF-enkeltfag og 9./10. klasse for voksne. Snak med vores studievejleder og sammensæt den uddannelse, der passer til dig.

Kontakt os nu

2-årig STX

Få den røde hue på 2 år

2-årig STX

Optagelseskrav til den 2-årig STX

Optagelse

Optagelse på skolen sker altid efter samtale med en studievejleder. Du kan enten ansøge direkte ved at henvende dig til vores studievejledning eller gennem optagelse.dk via din uddannelsesvejleder. Du vil herefter blive indkaldt til en personlig samtale.

Inden du kan starte

For at kunne starte på den 2-årige STX skal du have afsluttet enten 9. eller 10. klasse. Der skal være gået mindst et år efter, at du har afsluttet 9. klasse, men du kan godt starte direkte efter 10. klasse. Der er ikke nogen aldersgrænse, men vi har en forventning om, at du har fornuftige karakterer.

Obs! Du kan starte direkte efter 9. klasse på vores STX for højtbegavede.

Når du skal til vejledningssamtale hos os, er det vigtigt, at du husker at medbringe dine eksamenspapirer fra folkeskolen og evt. andre uddannelser, så vi kan give dig den helt optimale vejledning.

Kontakt skolen

Du kan ringe til os på telefon 38 15 85 00
på hverdage i tidsrummet 08:00 - 15:00.
Obs: på fredage lukker telefonen kl. 13.

Du kan fortsat sende mails til hovedpostkassen på post@frbvuc.dk